• 3
    örneğin adam fenerbahçeliyse ve köpeğine fenerbahçe forması giydiriyorsa, pek alışıldık bir şey olmadığını kabul ederim fakat yadırgamam, tuhaf bulmam. pet tekstil ürünleri yavaş yavaş gelişen bir sektör. yakın gelecekte taraftar ürünleri mağazaları belki bu işlere de el atar. illa forma olmak zorunda değil, yağmurluklar, sempatik boyun tasmaları falan geliştirilebilir. kalemin çakmağın peşine koşuyorsa kulüp, bunlardan da üç beş bir şeyler kazanabilir.

    adam fenerbahçeliyse ve köpeğine fenerbahçe forması giydirmişse ve galatasaraylı da bu durumla dalgasını geçiyorsa (örneğin bu durumda fenerbahçe formasının değersizleştiğini düşünüyorsa) bir köpek babası olarak o galatasaraylıya acırım, tez zamanda ona da bir köpekle hayatını paylaşmak nasip olur dilerim.

    adam fenerbahçeliyse ve galatasaray'ı aşağılamak için köpeğine galatasaray forması giydirmişse ben orada o köpeğe acırım ki böyle ruh hastası herifin tekinin eline düşmüş. yapmazsın biliyorum ama ısır adamın kıçını ve kaç oradan. çok uzaklaş o herif sana hiçbir şey veremez.

    disclaimer: hiçbir entry veya yazara herhangi bir itham yapıştırılmamış ve tabiatıyla hiçbir entry'ye veya yazara cevaben de kaleme alınmamış; sadece muhtemel vaka örnekleri değerlendirilmiştir. pet ürünleri hususunda nkantarelli dm'den yürüyebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın