• 765
    zaman zaman başka taraftarlar tarafından (maalesef galatasaraylılar da dahil buna) başta sadri şener olmak üzere kupa özlemiyle dalga geçilen kulüp.

    kendimi onların yerine koyuyorum. ve uğradıkları haksızlığa tahammül edemiyorum.

    düşünelim. yıllardır şampiyon olamamışsın, uzun bir aradan sonra kaliteli bir kadro kurmuşsun ve ligde * fırtına gibi esip ilk yarıyı 9 puan farkla lider kapamışsın. sonra ne olduysa, birdenbire(!) fenerbahçe'nin galibiyet serisi başlamış, yeni malatyaspor, bucaspor gibi abidik gubidik takımlara yenilen adamlar 17 maçta 16 galibiyet almışlar ve aynı puanda olmana rağmen ikili averaj hesabı yüzünden kupayı kaybetmişsin. tüm bunlar olduktan bir buçuk ay sonra şike operasyonu başlamış, 2010-2011 sezonunu şampiyon bitiren takımın ne haltlar yediği ortaya çıkmış, yani alenen, yaptıkları şike ve verdikleri teşvik primleri yüzünden rakibinin şampiyon olduğu belli olmuş, kupan çalınmış. 2010-2011 sezonunu ikinci bitirdikten sonra mayıs-temmuz arasında kadronun dağıldığı yetmezmiş gibi, şike operasyonu başladıktan sonra ananın ak sütü gibi helal olan kupan verilmemiş, şampiyonluk sevincini, hakkın olan sevinci yaşayamamışsın.

    sanırım trabzon insanının fenerbahçe maçlarında neden kendini kaybettiğini, öfkeden çılgına döndüğünü anlamak zor değil. yazarken bile sinirleniyor insan.

    umarım hakları olan kupaya kavuşurlar. 2010-2011 sezonu şampiyonunun trabzonspor olduğu bir şekilde resmileşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın