• 1173
    en son turkiye'ye geldigimde beni hayal kirikligina ugratmis isletmemiz.

    ailece en guzel magaza, en cok urun orada bulunur diye usenmedik kalktik tt arena'daki store'umuza gittik ama gel gor ki alisveris yapmak cok zor. aslinda bu olayin oncesi de var.

    1) avrupa'da yasiyorum. yeni sezon forma lansmani yapildiktan sonra 1 kendime parcali, 1 esime kirmizi forma almak istedim ve gsstore.org a girdim. gel gor ki kirmizi forma hic yoktu. bir tane de polar alma niyetim vardi dedim ki kirmizi forma da gelsin beraber vereyim siparisi.

    2) dur bugun gelir yarin gelir derken bekle bekle gelen giden yok. artik dedim herhalde dukkanlarda talep cok, bir arkadasa siparis vereyim, o alsin. ben de turkiye'ye gidince ondan alirim diye dusundum.

    3) alacaklarimin parasini pesin pesin arkadasa eft yaptim. sagolsun gezdi tozdu o store senin bu store benim, kirmizi forma yok yok yok. store'un birine artik en son dedi ki gelince bize ayirsin, ama o da herhalde geleni tanidiklarina verdi veya ona da hic gelmedi. cunku biz bu formayi 1 hafta gecti alamadik. cildiricaz artik.

    4) bu arada kirmizi formalar web store'a dusmesin mi? oh dedim artik kendim yine online siparis vereyim alayim. almak istedigim polar bitmisti ama artik gozu kararttim dedim en azindan formalari alayim.

    5) o da ne! web sitesine siparis vermeye calisiyorsun web sitesi tam odeme asamasinda sapitiyor. basa donuyor, sepetini kendi kendine bosaltiyor vs vs. en ufak abarti yok 2-3 saat debelendim, o tarayici senin, bu tarayici benim, o bilgisayar senin, bu bilgisayar benim dene dene dene dene mumkun degil. pes ettim.

    6) en son turkiye'ye tatile gittim, gittigimin ertesi gunu ailece arena'daki store'un yolunu tuttuk. store'dan iceri girdik, kendi kendimizeyiz. ara tara kirmizi formanin s veya m bedenini bulamiyoruz. sormak icin etrafta kimse de yok. herkes kendi havasinda. isin ilginci, o store'da calisanlara bir uniforma giydirilmez mi? herkes kendi kiyafetiyle, kim musteri, kim calisan belli degil.

    7) en son artik birini bulduk soru soracak, dedik bize bir parcali m beden, bir kirmizi s beden. kirmizi yokmus. sadece xl, xxl bedenler kalmis. parcalinin m bedeni de aha orada dedi ve kayboldu calisan. sonra yine birsey soracak olduk ama yani artik sikinti geldi sormadik acikcasi.

    8) dedim ki bu kadar geldim, bir de su formanin sirtina 5 numara f. terim yazdirayim. bir suru baski makinesi var ama sadece birinin basinda bir tane cocuk var. baskiyi yapan cocuk sanki borc para istemisim gibi bir havalarda.

    velhasil bu isi bu kadar zorlastirmanin bir anlami var mi diye dusunuyorum ve bulamiyorum. taraftariz tamam, neticede tirmalaya tirmalaya da olsa hem esime hem kendime birer parcali forma aldim. ama yani bizim isimizi bu kadar zorlastirmasalar da biz de adam gibi cok cok alisveris yapsak diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın