resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 494
    19 eylül 2012 manchester united galatasaray maçı'nda övülecek çok fazla bir şey yapmamıştır. kendi hatalarından doğan saçmalıkları ve 2 kere de hakan balta'nın kademesine girmekten başka bir olumlu hareketini göremedik. ama 1 top kaptı ya, bizim balık hafızalı taraftar hemen "ooo dany mükemmel" demeye başlar.

    ara ara olumlu hareketinin olması, onu iyi oynamış biri yapmaz. açıkça gol yememizin sebebi kendisiydi, bir stoper kesinlikle o pozisyonda ileri çıkıp yerini boşaltmaz. 2 verkaçta bakkala gidersin, böyle de golü yeriz.
    ha pozisyonu geçtim, 2 dakika öncesinde yürek yemişçesine topu ısrarla ayağından çıkarmamalar nedir yahu? o top döndü dolaştı gol oldu sonra.

    her şeyi geçtim, bir stoper kendi mevkisini bu kadar kolay terk edemez. bunu göremeyip "ouuğğğ dany süperdi, hepiniz bok yiyin" demek sadece ahmaklıktır. boku biz değil siz yiyin bir zahmet, herkes yediğinden ikram edermiş zira.

    sağ kanadımızdan kullanılan taca, sol stoperden gelip müdahale etmeye çalışmak niye? bak yine mevkin boş kaldı. böyle saçmalıkları hiçbir stoper yapmayacağından "kademesine girmiyorlar" diye ağlanmak boşa, kademeye girme içgüdüsünü harekete geçirmeyecek pozisyonlarda, bir bekin kademeye girmesi gerekecek saçma bir açık vermenin suçu stoperdedir.

    saçma sapan mevki bırakmalarına bir örnek verelim, belli ki hafızası zayıf taraftarımız bunu da unutmuş.
    http://im.haberturk.com/...05b2b032d624c2_k.jpg
    kasımpaşa maçında ujfalusi kendisinin rahat alacağı bir hava topuna kalkarken mevkisini terkedip ujfalusi'nin üzerine çıkıp kafa vurmaya yeltenen bir dany vardı, hatırlar mısınız? benzer şeyi dün de bolca yapmıştır kendisi, teki zaten gole neden oldu.

    neyse, her yerde olduğu gibi burada da gözü kör olmuş insanlar tarafından birazdan küfür yiyeceğiz, çünkü fikir mücadelesini hakaretle sürdürme taraftarı insanlar her platformda karşımızda.

    neyse fazla uzatmaya gerek yok, mental eksikliği az daha 1 penaltıya daha mal oluyordu yedirdiği golden başka. bu gibi çokça gereksiz hamleleri daha çok canımızı yakacak. siz günü kurtarmaya devam edin.
    http://www.youtube.com/watch?v=iMTlbuso7u0 #t=60s
App Store'dan indirin Google Play'den alın