• 23
    ne halta yaradığını yaradığını merak ettiğim hakem. 2009-2010 sezonunun başından beri gollerimizi iptal edip penaltılarımızı vermiyorlar.

    ilk pozisyon 3 aralık 2009 galatasaray panathinaikos maçı'ndan
    elano savunmanın arkasına sarkan mustafa sarp'ı buluyor. pas mustafa'ya gelmeden nonda'ya çarpıyor mu çarpmıyor mu belli değil. mustafa golü atıyor ama golü iptal ediyor bu asistan hakem. hata 1
    http://www.dailymotion.com/...hinaikosuefa-l_sport 01,55 ten itibaren izlenebilir.

    ikinci pozisyon 1 ekim 2009 galatasaray sturm graz maçı'ndan
    abdelkader keita sağ kanattan ortalıyor. arda kafayı vuruyor. ama rakibi kendi kafayı vuramadan daha kendini havada bozuyor. orta hakem önce golü veriyor sonra ittirme gerekçesiyle golü iptal ediyor.
    http://www.zapkolik.com/...sturm-graz-uefa.html 00,55 ten itibaren izlenebilir.

    üçüncü pozisyon 25 şubat 2010 galatasaray atletico madrid maçı'ndan
    ani hücum presiyle topu caner erkin kazanıyor. ama luis perea elle müdahale ediyor. hem gol pozisyonu piç oluyor, devamında hem penaltı ve kırmızı kart verilmiyor. olay asistan hakemin önünde gerçekleşiyor. ve sonrasında 89. dakikada yediğimiz golle eleniyoruz.
    http://gsarsiv.wordpress.com/...tur/#jp-carousel-476

    dördüncü pozisyon dün oynadığımız 19 eylül 2012 manchester united galatasaray maçı'ndan
    dakika 2 atağa kalkıyoruz burak yılmaz kötü ortalıyor, ama umut bulut topu kazanıyor ardından aşiline basılıyor. gözünün önünde asistan hakemin ama penaltı yok.
    http://www.izlesene.com/...y-genis-ozet/6629154 umut bulut'un pozisyonu 01,24'ten itibaren izlenebilir.

    sözde bunların kale arkalarına konulma amacı ceza sahasında kör nokta kalmamasıydı. ama daha çok önümüzün kesilmesi için konulmuş gibi.

    edit: 25 şubat 2010 galatasaray atletico madrid maçı kaldırılmış özetini veya penaltı pozisyonu gönderebilen varsa sevinirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın