• 7
    fener medyası ya da fenerli medya.

    bu sezonun başlarından itibaren fenerde işler iyice kötüye gittiğinde, o zaman galatasaray kozunu oynuyor. fener portoya yenildikten sonra, ligde üstüste yenilgiler almaya başlamasıyla (sivas-hacettepe-kayseri) galatasaray'ın başına yeni teknik direktör getirir. skibbe gidecek, fatih terim gelecek denir. yönetim o zamanlar yalanlasa da, daha 24 saat geçmeden bu sefer lucescu'yu galatasaray'ın başına getirir. hele otur soluklan yigenim. hani eskiden fener kaybetse, direk feneri eleştirirlerdi, artık feneri bırakıp rakiplerine ok atmakla uğraşıyorlar. nasıl yapsak da fener yenilgisini unuttursak, kamuoyunu oyalasak, rakiplerine taş koysak diye bilinçli haberler uyduruluyor. en azından ben böyle inanıyorum. şu 2008-09 sezonu boyunca, ben aragones'in götürülüp başka bir adamın fenerin başına getirildiğini görmedim. olsa da o kadar münferit ki hatırlamıyorum bile. şimdi artık iki takımda lige havlu atmış durumda. bizim başımızda kötü bir teknik direktör var. mutlu olacaklar ki, şimdilik güven ortamını bir de kendilerinin bozmasını istemiyorlar. bilakis güven oluşturucu haber üretimine geçtiler. aşağıdaki alıntıda bundan bi örnek.

    --- alinti ---
    bülent korkmaz'ın yerden yere vurulduğu günlerde, tecrübesiz teknik adamın sarı kırmızılı takımın en tecrübeli isimlerinden biri olan harry kewell'dan destek geldi.

    avustralyalı yıldız sarı kırmızılı camia içindeki dostlarıyla yaptığı sohbette, bülent korkmaz'ın çalıştırıcılığından son derece memnun olduğunu söylediği öğrenildi. kewell yaptığı konuşmada "skibbe'den kimse çekinmiyordu bile. hatta skibbe bazı oyunculardan korkuyordu. bülent korkmaz gelir gelmez havayı değiştirdi. takımda herkes o'ndan çekiniyor, saygı duyuyor. yeni hocamız kaybolan otoriteyi yeni baştan oluşturdu" diye konuşarak, korkmaz'a destek verdiği ifade edildi.
    --- alinti ---

    herifler live anlatım gerçekleştiriyorlar. mübarek harry kewell'ın sol bacağının kılcal damarı. birebir ve yakın... o derece emin yani. kim söylemiş? bir dost!?!?

    yersen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın