• 50
    yaklaşık 1 ay önce gördüğüm rüya bunlardan biridir. hatırladığım kadarıyla aktarayım fakat "renktaş bir yerin açıkta kalmış :)" gibisinden yorumlar alabilirim. uyanınca ben de kontrol etmedim değil tabi. neyse rüyaya gelirsek;

    takımımız kamp için yurt dışına çıkacakmış ve biz uğurlamaya gidiyoruz birkaç arkadaş. fakat ters olan bir şey var her zamankinin aksine bu sefer uçak seyahati değil bir gemi seyahati bekliyordu takımımızı. bekleşen kalabalık kenarlara çekildi ve takım oyuncuları sırayla gelmeye başladı. nedendir bilinmez ben oyuncuları görünce ağlamaya başlıyorum. amacım fotoğraf çekilmek sanırım. eboue geliyor, ağladığımı görüyor. "neden ağlıyorsun?" diye soruyor.* ben de ne hikmekse sular seller gibi ingilizce konuşuyorum falan. "fotoğraf çekilebilir miyiz?" diye soruyorum.(u: "please" diye de ekledim bak ama unutmadan.) "tabi" diyor. çekiliyoruz tam gidicekken geri dönüyor "hadi benim konuğum ol" diyor. "sen de bizle gel." diyor. ben şok yanımdakileri bırakıp atlıyorum tabi ki. gemiye biniyoruz falan. melo mu dersin hakan balta mı dersin, elmander mi dersin. hepsi orada haliyle. hepsiyle tek tek fotoğraf çektiriyorum. muslera ve amrabat ile konuşuyorum. * sonra fatih hocayı görüyorum onla da muhabbet ediyoruz. bir de bakıyorum arda!. takım arkadaşlarına destek olmaya, ziyarete gelmiş. e bir zamanlar hastası olan ben, hemen koşuyorum tabi. bu arada eboue'nin davetlisi olaraktan tanıtılıyorum ve yediğim içtiğim her şeyi o karşılıyor. semih ve emre'yle konuşuyoruz, daha yaşıt olarak. sonra fatih hocayla yemek yemeğe geçiyoruz. yiyoruz falan hesap geliyor. garsonda bir artistlik hareketler beni ezercesine. fiyatı ben ödeyemeyecekmişim gibi davranmalar falan. atarlanıyorum tabi "sen beni ne sanıyorsun?" diye. hayır gayette ödeyebilecek güçteyim ama garsondaki tavırlar ilginç. fatih hoca giriyor araya ardından eboue falan. davetlimiz diyorlar. garson mahcup oluyor.

    sonra uyanıyorum sözlük. böyle de ilginç bir rüyaydı. yalnız uyanınca yüzümün halini dün gibi hatılıyorum. salak bir sırıtma ve sanki gerçek hayatta da fotoğraf çekilmişim gibi bir sevinç. (u: ??) keşke gerçek olsaydı ne diyeyim, sağlık olsun.

    edit: bu arada bu rüya sırasında sürekli uyandım. sanırım 3 kere falan. rüyam devam etsin diye 3ünde de geri yattım. nasıl bir istekse artık 3 kere de devam etti rüyam. şansa bak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın