• 18
    (bkz: tehlikeli bölgede suat'ın adamı belli)
    (bkz: hakan şükür açı biraz dar ama)

    bu renklere gönlünü kaptırmış aslanlar dışında asla anlaşılmayacak, seneler sonra dahi duyulduğunda, bünyeyi heyecanlandıracak ifadelerdir.

    hani olur ya koku hafızası, müzik hafızası filan. duyulduğunda- hissedildiğinde sizi yıllar öncesine, hatta çocukluğunuza, ve muhtemelen asla ulaşamayacağınız mutluluğa götürür ya. bizde de bu cümleler böyle bir hafıza oluşturmuş aga farkında olmadan. duyulduğu an, babannenin yaptığı tridin tadı misali, yıllar öncesinin ergen bünyede oluşturduğu o tarifsiz hissiyata taşıyor, sebepsiz yere mutlu oluyorsunuz.

    antidepresan'a gerek yok, çok mu üzgünsünüz, sevgilinizden mi ayrıldınız, iş mi kötü geçiyor, canınız mı sıkkın, açın abi sırayla bunları, yardırın bi' kuple; ne dert kalır ne tasa. yuzunuzde olusan saçma sapan mutlu ifadenin farkına varacaksınız, 5 dakika olsa dahi. *

    yani öyle ki çocuğumun ismini "hakan şükür açı biraz dar ama" koyasım var. her ne kadar hatun ve nüfus memuru sıkıntı çıkaracak olsa da, biz ne woodgate'ler vieria'lar gördük, gömdük. onlardan mı çekineceğiz ! vız gelir tırıs gider aga !

    not: olm gene de aramızda kalsın lan, son dakika açıklamayı planlıyorum bu kararı, haldun üstünel stayla. ses etmeyin sağda solda, mevzu çıkmasın haybeye*

    not2:güzel olmaz mı ama lan, koysan ikinci çocuğa da " tehlikeli bölgede suat'ın adamı belli " ismini, oynasa mahallede "hasan ali top kaybı" ve "gerilerden gelen kemalettin" ile, seyreyle sonrasında eğlenceyi.

    (bkz: sevgilinin görmesinden korkulan entryler)
App Store'dan indirin Google Play'den alın