• 163
    ilk maçımızın manchester united ile deplasmanda olması bence iyi oldu. takımımız bence henüz tam rayına oturmadı , hala eksiklerimiz var. bazı oyuncularımız henüz tam randımanlı oynayamıyorlar. (bkz: felipe melo) (bkz: hamit altıntop) ayrıca cris takıma katılalı çok az zaman oldu. iyi bir takımda en önemli bölgelerden biri olan tandemdeki uyum günümüz futbolunda gerçekten çok hayati bir öneme sahip bence. bu uyum için de biraz zamana ihtiyacımız var. ayrıca nordin amrabat da kendisinin de söylediği gibi ramazan sonrası daha yeni yeni gücünü topluyor ki güçlenince çok büyük işler yapacağını tahmin ediyorum.

    takımımız imparatorun önderliğinde çok iyi yolda ilerliyor. belki şu an tam hazır değiliz ama her geçen gün lehimize geçiyor. büyüyerek geliyoruz. bu süreçteki ilk maçımızın grubun en zor maçı olması bence avantaj.galatasaray isminin olduğu her yerde umut vardır ve ben gerçekten bu maçtan umutluyum ama olur da yenilirsek de çok büyük kaybımız olmayacak. hem takımımızın morali çok bozulmayacak hem de en ufak olumsuz sonuçta fatih terim'e yüklenmek için bekleyen basındaki bazı kalemlerin eline büyük bir koz verilmeyecek. ama hele ki maçı kazanırsak müthiş bir moral olacak bizim için. grupta liderliğin önünü açacak bir sonuç olur. hatta 1 puan alırsak da grup liderliği şansımızı sonuna kadar kovalayabileceğimizi düşünüyorum.

    inşallah takımımız çıkacak old trafford'a ve her zamanki aslanlar gibi oynayacak. sonsuz başarılar ve bol şanslar aslanım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın