resim
Mehmet Özdilek
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 139
    uzun zamandır işlerimin inanılmaz yoğunluğundan dolayı sözlüğe yazamıyordum. kısmet bugüne imiş. ve de ilk duyduğumda çok sinirlendiğim bir açıklama için uzun zaman sonra ilk entrymi yazıyorum. ne demiş mehmet özdilek bey? oyuncularımız biraz daha karakterli olmalı imiş.

    mehmet özdilek sen kimsin de bizim oyuncularımız için böyle şeyler söyleyebiliyorsun ? sen karakter sözcüğünü ağzına almadan önce kendi türk futbolunda yaptıklarını bir düşün istersen ve kendi oyuncularının tavrına bak. milli maçlarda rakip oyunculara maç bittikten sonra aleni olarak tekme atmayı mı sayalım , hiç bir beşiktaş maçında takımının coşkulu ve hırslı bir oyun sergilememesini mi sayalım, yoksa sedat ağçay , ibrahim dağaşan gibi rakip oyunculara her türlü sertliği gözünü kırpmadan oynayan oyuncularla yıllarca oynamanı mı sayalım.

    maçtan sonra kendi hatalarını gizleyip ,gündemi değiştirmek için verdiğin demeçle kaliteni bir kez daha gösterdin. oyuncularımız 4 gol atarak sana gereken cevabı verdi. bir daha umarım ağzından çıkanı kulakların duyar ve takımımızın ve oyuncularımızın adını ağzına alırken haddini bilerek konuşursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın