resim
Zlatan Ibrahimović
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.95
Uyruk:İsveç
  • 460
    bugün l'équipe'te çıkan ropörtajında, iyi olmak için deli olmam lazım diyen 21.yüzyılın gol makinesi. aşağıda bir iki parça tercümesini bulabilirsiniz:

    psg ve hedefleri hakkında: "henüz bir juve, inter veya barça değiliz. paris'te eksik olan şey, önemli kupaları kazanabilme alışkanlığı. benim gözümde cl'ye odaklanmanın çok değeri yok. en önemlisi, bizim için olmazsa olmazımız, fransa şampiyonluğunu kazanmak."

    psg'nin son transferleri hakkında: "bu yaz, thiago silva, lavezzi, verratti ve ben buraya transfer olduk. takımda düzenli olarak oyanayacak 4 oyuncu olarak alındık.birden fazla parçasını değiştirdiğinizde, makinenin tekrar iyi çalışmaya başlaması için biraz zaman gerekir."

    maaşı hakkında(vergisi ödenmiş 14m euro olarak tahmin ediliyor): "kalite bedavaya alınmaz. herşey bir yana, bu para fransa'ya daha fazla vergi kazandıracak. bir takımdan ayrıldığınızda, en azından kazandığınız kadarını almak için gidersiniz. thiago silva burada milan'dan kazanacağı parayı alacak. demek ki burada onu çeken şey sportif rekabet. benim için de aynı."

    kendisi hakkında: "iyi oynamak için, delirmem gerekiyor. fark yaratmayı seviyorum. insanların kendi kendilerine izlerken "teşekkürler!" dediği kişi olmaktan hoşlanıyorum.mükemmel olmaya çalışmıyorum. ayrıca, mükemmellik fikrinden de pek hoşlanmak. bana göre kimse mükemmel değil. kendisine mükemmel diyen, en boktan adamdır. iyi olmak için, sinirli ve kızgın olmak lazım. kendi içimde her zaman kızgınlığı hissedeceğim. bu benim sorunum. asla tatmin olmuyorum."
App Store'dan indirin Google Play'den alın