resim
Mehmet Özdilek
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 127
    --- alıntı ---

    fenerbahçe ve beşiktaş' ın ölümüne ittifak olduğu seneler, beşiktaş sahaya binlerce seyircinin "beşiktaş" tezahuratıyla sahaya çıkmıştır, normal gözükebilir ama bağıranlar fenerbahçe taraftarı olması maçın gidişatını belli edecektir.

    şifo mehmet bu maçta kaleciyi de çalımlayıp boş ağlara topu gönderecekken, durmuş ve geri dönmüştür fenerbahçe seyircisi de çılgınca desteklemiştir şifo mehmet' i.

    bu maçın görüntüleri sanılanın aksine mevcuttur ama piyasaya verilmemekedir, fenerbahçe ve beşiktaş tüm yayın haklarını kanal d ve atv nin ortak sahip olduğu bimaş' a vermişlerdir, galatasaray ise anadolu takımlarını yalnız bırakmamış cine 5' in futbol havuzuna dahil olmuştur, galatasaraylı havuz rekor satışlara ulaşmışken, fenerbahçe ve beşiktaş' ın dahil olduğu bimaş batmıştır.

    rezalet gözükmesin diye kasetler yokedilmediyse kanal d ve atv arşivlerinde olması gerekir maç görüntülerinin, şu maç yayınlansa da tüm türkiye seyretse belgesel niteliğinde ki maçı.

    doğma büyüme beşiktaş semtli, her beşiktaş maçına minumum 15 kişinin gittiği mahallede, bu maçtan dönen abilerimin, kardeşlerimin, arkadaşlarımın ağzından tek ortak cümle çıkmıştır "hiç bu kadar utandırmamıştı beşiktaş bizi" .

    --- alıntı ---

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24628860

    26 nisan 1998 fenerbahçe beşiktaş maçı
App Store'dan indirin Google Play'den alın