• 13
    store'dan beğendiğim ürün olursa ve de bütçeme uyarsa alıyorum. genellikle beğendiğim pek fazla ürün çıkmadığından şimdiye kadar 1-2 tişört anca almışımdır. 1 kere de bileklik almıştım. oğlum 2 bileklik orada 20 lira lan. ama ben 1 tane almıştım. sarı kırmızı takıyordum güzel güzel, ta ki kırmızıyı ne kadar çekersem kopar acaba diye çekmeye başlayınca çat diye koptu. daha alalı 2 gün olmamıştı :(
    sarı kırmızı tişört ihtiyaçlarımı daha çok ultrasproject'den karşılıyorum. bizim store'dan daha çok göze hoş gelen şeyler tasarlıyor adamlar. ama store'dan sürekli çakmak alırım. sitede yok ama mağazada 2 liralık çakmaklar var. bilmiyorum bana belki hep kötüleri geldi, o çakmaklar bile yemin ederim 2 lirayı zerre haketmiyor. sırf galatasaray amblemi var diye ve de ucuz diye alıyorum.
    velhasıl kelam bence koskoca kulüp taraftarın yaptığı alışverişe bakmaz. farzetki sen store'dan dünyanın alışverişini yap. 1 milyon tl'lik alış veriş yap. onun parası mustafa sarp'a gitsin. şu sitede duyduğum en büyük saçmalıklardn biriydi kişinin galatasaraylılığını store'dan yaptığı alışveriş ile ölçmek. bunu direk açık açık söylemeseler de ucundan ucundan değdiriyorlardı. 80li yıllarda store mu vardı. insanlar galatasaraylılıklarını nasıl gösteriyordu o zamanlar. bence insan sırf galatasaray kazansın diye gereksiz harcama yapmamalı. kendi düşüncem bu gereksiz harcamaya girer. o parayla git güzel bir yemek ye arkadaşım. ama tişört ihtiyacın varsa ve de store'daki tişörtleri gayet beğenen biriysen ohh ne güzel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın