• 1169
    son dönemdeki yükseliş ivmesini kaybetmiş olan mağazamız. daha doğrusu bu yükselişin devamı gelmedi. bir şikayette de ben bulunayım, internet sitesinde bulunan bazı ürünleri (kredi kartımı internete açmadığım için) gsstore'den almak için her hafta ankara kızılay avm gsstore'ye uğradım. ama bu ürünleri bulamadığım gibi sırf para harcamak için girdiğim yerden sadece bir mouse pad alarak çıktım. diğer ürünlerde kalite düşüktü tasarımı hoş değildi gibi sebeplerden ötürü almadım.

    şimdi ben kredi kartı çıkarttırdım haftaya elime geçecek ve siparişimi vereceğim. ama gsstore'ye gelirken içimizde abuk subukta olsa bir para harcama isteği oluyor kulübe katkımız olsun diye. ancak bu harcamayı yapabileceğimiz ürün neredeyse yok. poster bile yok mesela. poster dediğiniz şey çok zor birşey değil. muglar var sitede ama mağazada yok.

    her seferinde araba süsü alıp çıkıyorum, bu sefer mouse pad gelmiş onu aldım, ama bu günlük hayatta kullandığımız şeylerin -ufak tefek şeylerin özellikle- çeşitliliğinin arttırlılması gerek ki bizde girdiğimizde poşet dolu çıkalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın