• 7
    sözlükçü dostlarım için biraz araştırma yaptım ve klube ne kadar mükemmel bir kazanc sağlanmıs oldugundan bahsetmek istedim.

    power plate kontrol panelinden seçilecek 40 hz. salınım hızı ile kaslarımız saniyede 40 kez gerilir ve gevşer. örneğin, 1 dakika bu salınım altında çalışan karın kaslarımız yüzlerce kez mekik hareketi yapmışçasına yorulur. çalışma tamamlanıp dinlenmeye geçildiğinde, vücut kendini dengelemek için metabolizmayı ayarlar. bu ayarlama ile vücudumuzun performans çizgisi yukarı çekilmiştir. bir sonraki çalışmada vücut performansını bu yeni çizgiyi baz alarak yukarıya çekmeye çalışır. vücudun performans arttıcı bu girişimine “supercompensation” denir.

    power plate; vibrasyon platformları ile düzenli olarak çalışma yapmanın yararları üzerine sürdürülen çalışmalar göstermiştir ki: whole body vibration diğer çalışma programlarına göre % 85 daha az zaman gerektirir;buna karşın kasların çalışmasını ve direncini % 25 daha fazla arttırır.

    spor: genelde uygulanan kas güçlendirici spor programları ile birlikte uygulandığında, kasların çok daha kısa sürede güçlenmesine yardımcı olur. bunun yanısıra tek başına kullanıldığında benzer etkiyi görmek mümkündür. günde sadece 10 dakikalık bir uygulama ile vücudun her bölgesindeki kaslar güçlenmektedir.

    fizik tedavi: vibrasyon uygulaması kasları, kas dokusunu, kemik yapısını ve eklem bağlarını güçlendirdiğinden, eklem sakatlanması riskini azaltılır. ayrıca bu bölgelerde görülen hasarların daha kısa süre içinde onarılmasını kolaylaştırır.

    fitness: geleneksel fitness (esneme/gevşeme) çalışmalarına uyum sağlayabildiği gibi, bu çalışmalarda ısınma ve soğuma programı olarak kullanılabilir. step, aerobics ve diğer fitness programlarından önce ısınma amacıyla kullanıldığında sporcuların ana çalışma programına ayıracakları zaman artmaktadır.

    10 dakikalık power plate çalışması yaklaşık 1 saatlik fitness çalışmasına eşdeğerdir...

    power plate kas gücünü arttırır: power plate ile çalışırken calışma bölgesindeki kas grubu %95 yoğunlukta çalışır ve gelişir. vücudumuzun dayanıklılığı ve gücü etkili biçimde artar.vücüt çok kısa sürede kendi performansını yukarı çeker. bunun sonucu olarak daha uzun mesafeleri yürüyebilir, daha hızlı koşabilir, daha yükseğe sıçrayabilir, uyumlu ve esnek bir vücuda sahip olabiliriz.

    son olarak scott reyizin yorumu:

    scott piri, “bu aletle birlikte sakatlık sorunu yaşayan oyuncular da daha kısa süre eski sağlıklarına dönebilecek duruma gelebiliyorlar. biz sporcularımızın bu aleti sevmelerinden, onunla çalıştıkları için mutlu olduklarını görmekten ve çalışmaların karşılığını sahada almaktan ötürü mutluyuz” ifadelerini kullanıyor.

    bu da benden dişi aslanlar için bi kıyak bilgi ayrıca power plate selüliti azaltır *.
App Store'dan indirin Google Play'den alın