• 1165
    taraftarin istedigi ürünü kendisine vermekde zorlanan firma.
    öncelikle
    (bkz: #1054943)burda gsstore.org'dan siparis veremedigimi*, ve almanya subesi sayfasindan mecburen laf olsun diye bir kac ürün aldigimi yazmistim.
    efendim ben su http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=18935 linkindeki kirmiziyi istiyorum ilk gördügüm andan beri. ama siparis veremedim bu sayfadan. galatasaray-store.de sayfasinda da bu ürün yok. bir kere geldi, onda da sadece s beden mi ne vardi. bana göre olani yoktu. mesaj yaziyosun ''stoklar tükendi ragbet cok...'' minvalinde cevap geliyor. e cok da gsstore.org sayfasinda bütün bedenler var??
    neyse asil sorun bu degil. buydu da artik degil yani. zira; kafama esti ''bi bakiyim artik olmazsa banane baska yerden alirim'' diye aratiyim dedim; ''galatasaray n98'' yazarak sadece 10 saniyemi harcamamla* su gavur linkini buldum: http://www.11teamsports.de/...-jacke-rot-f648.html
    bu ne gardas??? nasi olur böyle bir sey? ben takima katkim olsun diye resmi siteden alisveris yapmayi bekliyorum, her gün kullanissiz sitede fink atiyorum yeni bir sey gelmis mi, benim istediklerim var mi diye, mesaj yaziyorum istekte bulunuyorum, ama yine de istedigim ürünlere ulasamiyorum...elin gavurunun sitesinde ayni fiyata en ragbet gören bedenden yeterince var...e ben simdi 2 aydir bu ceketi almak istiyorum ama beceremiyorum. hala bekleyim mi resmi siteden alip takima katki saglayim diye, yoksa buradan alip (artik kulübe birsey kaliyo mu kalmiyo mu orasini bilmem) kasila kasila okula gideyim mi?
    galiba ikinci alternatifi uygulayacagim...

    ayrica bu niy la?http://www.11teamsports.de/...l-core-tee-f648.html * ilk defa görüyorum. bunu da alabilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın