• 20
    ali sami yen'deki ilk golünü hatirliyorum hagi'nin. yeni açik tarafina frikik kullanacakti. bende yeni açiğin üstünde tam kale arkasina denk gelen bir yerde korkuluğa tutunmuş onu izliyordum. geldi, vurdu ve o topun ağlari yalayarak kaleye girişi hiç gözümün önünden gitmedi.

    ali sami yen'deki son golünü de hatirliyorum hagi'nin. bu sefer o eski açiğa atiyor ben ise yine yeni açiktaydim. sol ayağina oturttuğu topu kaleye öyle bir gönderiyordu ki insanlar gole duyduklari hayranliktan sevinmeyi bile unutuyorlardi ki gol sesi tribünlerden bir iki saniye sonra geldi.

    bu iki golün arasinda geçen zamanda ne maçlar yaşatti bize hagi. çok şansliyim ki o galatasaray'da 100 maç oynadiysa 70'ini canli canli izlemişimdir. attiği gollere beraber sevindik, filipescu'ya beraber tepki gösterdik, erol ersoy'a beraber tükürdük.*

    hagi bir maçin seyrini tek hareketi ile değiştirebilecek kadar büyük oyuncu, idman çikişinda kiçikirik vedat inceefe arabanin camini açmazken arabadan inerek insanlara imza dağitacak kadar kaliteli bir insandi. en önemlisi türkiye'de kaldiği sürede bizden biri, bizim gibi galatasaray'li olmuştu.

    o zamanlar ne kadar şansli olduğumuzu şimdi bazilari alex'i efsaneleştirmeye çaliştikça çok daha iyi anliyorum. lan bir de utanmadan hagi'nin karşisina alex'i koyup versus yapiyorlar ya en çok ona ayar oluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın