resim
Aykut Erçetin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:42
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 821
    gs'nin klasik kaleci sorunlarından bir tanesinde başrol oynamış eski oyuncumuz. gs'ın hobileri arasında yedekte kaleci öldürmek her zaman vardır. zamanında ligi en az gol yeme ile kapatmış olan bir kaleciyi, birazda aykut'un ısrarlarıyla, klübeye mahkum edip morgan de sanctis, leo franco gibi isimleri getiren, yıllardır herkesin salladığı sabri'yi, 2 sene boyunca boşa para almış tobias linderoth'u bu takımda tutan yöneticilerimiz aykut'u bu takımda tutmadı.

    eyvallah 9 senede aykut kendini geliştiremedi, çok fazla forma şansı bulamadı fakat aykut'a daha fazla şans tanınsaydı özellikle leo'lu, de sanctis'li senelerde bence ondan daha fazla yararlanılabilirdi.

    şimdi denilebilir aykut verilen şansları iyi değerlendiremedi, çok gol yedi, hatalı goller yedi vs.. fakat hiçbirimiz yedek kalecilere gereken değeri, önemi vermedik. diğer takımlarda verilen şanslar verilmedi bu insanlara asıl sorun burda. fb'ye baktığımızda adamlar 3-4 maç üst üste hatalı gol yiyen kalecisinin bile arkasında dimdik durabilirken biz en fazla 2 maçtan sonra bu insanları yuhaladık, küfür ettik.

    kimse bana hikaye anlatmasın. bu konuda aykut hatalı olanların en sonuncusu. sen adamı oynatma, oynadığında yuhala, yabancı fantezini yap üstüne adam getir, olmadı orkun gibi bir adamla yarıştır! sonra aykut öyle aykut böyle. hangimiz kaç kere ısrarlı oldu aykutta? kaçımız ne gerek var yabancıya aykut oynasın dedik? giden adama sallamak kolay fakat önce dönüp kendimize bakmamız gerekiyor kimse kusura bakmasın.

    edit: pardon renktaşlar asıl bombayı unutmuşum. zapata! doğru ya zapata'da aykut ve diğerlerinden daha iyi kaleciydi hakkını yemeyelim. teşekkürler bu hatırlatma için staywithus
App Store'dan indirin Google Play'den alın