• 63
    2000 döneminde galatasaray'ım dışında izlerken oynadığı oyundan keyif aldığım yegane takımdı real madrid

    o dönem avrupa da sesi çıkan takımlardan ; milan'ı nüfusumuza almışız, juventus ile hesap hala açık, barca yerlerde sürünüyor, leeds ile mevzu yapmışız bu sebeple ingiliz takımları da yalan olmuş,alayı kara listede yani, maçlarına denk gelindiğinde rakip tutuluyor her zaman. hani ispanya'nın bölünmez bir bütün olduğunu destekleyip kral yanlısı olduğumuzu göstermek gibi romantik bir açıklaması da yok, tamamıyla seyir zevki ile alakalı.

    lakers; açıkçası futbol dışında pek bir sporla alakası olmayan ortaokullu bünye, sırf rodman'ın renkli saçları ve jordan abimiz dolayısı ile chicago'ya sempati duyuyordu. hala da inceden devam etmekte, için için söyle başkan takım niye oynamıyor diye serzenişte bulunup olm hepimiz 1 lira versek toparlarız lan minvalinde çözümler üretilip, hüzünlenilmekte. bu sebeple varlıgından dahi zar-zor haberdar idik lakers ile, oda chicago kaç tane sallamış bunlara hesabı.

    ferrari: güçten ziyade tamamı ile schumacher ile alakalı. sempatikti abi eleman, yüzü gülüyordu. hani ben asfaltı ağlatmışım , alayınızın .mna korum hallerinde değildi. mütevazi idi. ya da bize o yaşlarda öyle geliyordu. hakkinen ise tam zıttıydı. uyuz oluyordum ibneye. tabi sonrasında apo mevzuu'ndan dolayı italyanlar ile yaşadığımız sıkıntıdan dolayı, juve ile birlikte kara listeye eklendi, formula 1 ile alaka kesildi.

    tabi bu bahsedilenler henüz 13 yaşlarında futbol dışındaki branşları yeni yeni çözmeye başlamış bir oks ergeninin sığ bakış açısı ile sempati duyduğu takım-şahıslardan oluşmakta. hey gidi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın