• 14
    antalya deplasmani her daim mesakkatli gecmistir. eminim ki bircok takim taraftari da boyle dusunuyordur. antalyaspor akillara gelince ozellikle bizim icin itici bir takim gozumuzun onunde beliriyor, sicak memleket ve buna bagli olarak nem orani yuksek*, ayrica mac biletleri de cep yakmakta. bunlar bir mac deplasmanini sevmemek icin onemli etkenlerdir. 19 eylul 2012 manchester united galatasaray maci oncesi boyle bir deplasmani fikstur nedeniyle oynamak zorundayiz. ne olursa olsun parolamiz yine 3 puan olacaktir.

    bu mac hucum hattinda bir takim degisiklikler bekliyorum. elmander'i yedege cekip forvet hattinda burak-umut ikilisiyle maca baslarsak ileride daha efektif oynayabiliriz. burak hizli ve cok rahat faul aldirabiliyor. son maclarda burak tipi forvete ziyadesiyle ihtiyacimiz oldugunu gorduk. amrabat'in yukselen form grafigi var. takima alismak uzere oldugunu gosterdi. bu mac amrabat icin cok onemli olacak.

    defans'ta cris denenebilir. hazirlik maclarinda cok agir bir oyuncu izlettirdi. "tecrubesine ragmen bu riski alabilir miyiz?" diye dusunuyorum. antalyaspor'u yeni sezonda hic izlemedim. bu nedenle forvetlerinin fizik durumu hakkinda en ufak fikrim yok. oldu da cris tercih edildi. yanina semih veya dany ikilisinden birine tamamim. bu konuda fatih hocam kimi tercih ederse kabulumdur.

    antalya deplasmanini puan kaybetmeden atlatmak onemli. istatistikler antalyaspor'a karsi son 10 macta sadece 3 galibiyetimizin oldugunu gosteriyor. cikarilacak bir galibiyet moral motivasyona katkida bulunur. allah utandirmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın