resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1986
    twitter'da yazdim ama burada da yazmak istiyorum. umarim ucurulmaz yazdiklarim. kendisi alevi midir, sunni midir, suryani midir bilmiyorum. gordugumuz kadariyla karakterlidir, efendidir, adamdir. bu da bizim icin yeterli.

    gelelim iddialara, alevi oldugu icin alinmadigini soyleyenler, iddia edenler net oglu net onun bunun cocugudur. baska da bir sey degil.
    lan adama demezler mi, peki o zaman annesi ispanyol olan, hem alman, hem ispanyol, hem de turk vatandasligi olan sercan saraer'in ilk 11'de ne isi var o zaman? adamin her yerinden dovme fiskiriyor. annesi muhtemelen hristiyan. babasi ise adanali, belki o da alevidir. sercan hangi inanca sahip onu da bilmiyorum. bilmek de istemiyorum.

    burak ile selcuk cok iyi arkadas. arda ile burak ve selcuk da cok iyi arkadas. emre belozoglu ile arda da cok iyi arkadas. bu durumda selcuk'a inanci yuzunden boyle yapiliyor demek gerizekaliliktan da ote bir sey.

    gecenlerde de 25 askerimizin depoda meydana gelen patlama yuzunden sehit olmasi uzerine komplo teorileri ortaya atilmisti. biri sallamis iste yok efendim akrabasi afyon hastanesinde olen askerleri gormus de, hepsi 1 haftalik gibi gorunuyormus da, aslinda olenler doguda olmus de, kaza susu verilmis de..
    iste bu tur insanlara ana avrat kufur etmeye doyamam ben. "olmayan beynini durtukledigim, 25 tane asker, bunlarin aileleri var, arkadaslari var, hicbiri mi demiyecek "bizim oglumuz doguda gorevliyken nasil afyon'da sehit oldu komutanim?" diye? hicbirinin mi nerede gorev yaptigi yazilmayacak, cizilmeyecek?" diye sorasi geliyor insanin ama fazla kufur edecegim icin soramiyorum boyle aptalca iddiada bulunanlara.

    soyleyeceklerim simdilik bu kadar. biraz mantik kardesim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın