resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1963
    bu topraklara fazla olan futbolcu.

    futbolculuğunla da, adamlığınla da bizlere* fazlaydın zaten hepimiz biliyorduk. sen yine de elinden geleni yapıp bizlere hizmet etmek istedin, yeri gelince ettin de. ama şimdi yetişkin insanlar düzeyinde böyle bir sebebi ortaya atabiliyor olmam bile yeterince komik olsa da benim gercekten sebebini sadece fesatlık ve kıskanclık olarak acıklayabildiğim nedenlerle senin bu ülkeye hizmet etme isteğin de elinden alınmaya çalışılıyor. belki de hevesin kasıtlı olarak kırılmaya çalışılıyor.

    sen zaten bu topraklara fazlaydın, herşeyinle. bunu birileri de farketmiş olacak ki benim çıplak gözle izlediğim futbolcular arasında bu ülkenin yetiştirdiği en büyük yeteneklerden birini bu formadan uzaklaştırmaya çalışıyorlar.

    kimse kusura bakmasın ben buna asla taktik, teknik vs. olarak bakamıyorum ve iq'su künt seviyenin üstünde olan herhangi bir insan evladının da buna bu şekilde bakamayacağını düşünüyorum.

    ama olsun;
    onlar sana zarar vermeye çalışsınlar, onlar seni bitirmeye çalışsınlar, onlar polemik çıkartıp seni dibe çekmeye uğraşsınlar; ama sen bunlara tıka kulaklarını.. şu olaylarda benim tek korkum ise bu ortamda senin zihninin bulanması, hevesinin kırılması ve motivasyonunun düşmesi.. sikerim abdullah avcıyı da, diğerlerini de, hatta sensiz milli takımı da. yeter ki sana bir şey olmasın.

    çünkü en başta da dediğim gibi;

    sen zaten bu topraklara en baştan beri fazlaydın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın