resim
Furkan Özçal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:34
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 70
    dün yeğenimle dışarı çıktık, top oynuyoruz. 8 yaşında ama ayşe cora'yı filan biliyor. yaşına göre olgun ve ilgili bir galatasaraylı. top oynarken tabii seslendirme de yapıyor. kendisine uygun bulduğu tek isim de melo. sürekli kendisine melo der. dün penaltı atarken bir anda furkan özçal döküldü dudaklarından. şaşırdım. furkan ne lan dedim, hani melo'ydun sen? adım furkan ya dayı, ben de furkan özçal'ım bundan sonra dedi. adı furkan diye furkan'ın alınmasına sevinmiş. farklı ilerleyen bir his dünyası var. ilk basketbol maçına götürdüğümde, yalçın dümer: ''furkan furkan aldemir'' deyince de suratıma bakıp 1 dakika aralıksız gülmüştü.

    şimdi ben bu boktan hikayeyi niye anlattım? hiçbir şey için değilse de furkan'lar için faydalı oldu bu furkan transferi. furkan ismi malum. dünyanın en yarak isimlerinden biri olmasına rağmen çevremizdeki her 5 bebekten birinin adı furkan. bu yeni doğan furkan'ların da büyük bir bölümü galatasaraylı. ve bu çocuklar furkan'ın transferiyle müthiş sevindi. bir de onların penceresinden bakın bu transfere.
    şimdi siz akasya durağı'na sallıyorsunuz ama benim dedem izliyor. tamam bok gibi bir dizi ama izleyen bir güruh var. onları da düşünmek lazım. benim dedemin en büyük keyfi akasya durağı şu an için.

    furkan'ın transferine de bu açıyla bakıyorum ben. sercan bizdeyken, furkan gibi bir ismin de transferi genç galatasaraylılar üzerinde müthiş bir sevinç yarattı. 3 milenyum isminden ikisi şu an bizde. bu da bir stratejidir aslında. sercan yıldırım ve furkan özçal transferleriyle yeni doğmuş ve bundan sonra doğacak her 5 bebekten 4'ünü kafadan galatasaraylı yaptık. yemin ederim uzak doğu pazarından daha akıllı :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın