resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:35
Uyruk:Türkiye
  • 567
    bazi insanlarca overrated olarak tanimlanmis futbolcu.
    overrated: over->fazla; asiri; gereginden, oldugundan fazla
    rated->degerlendirilmis; siniflandirilmis
    yani bu adamin oldugundan fazla degerlendirilmis olmasini bilmemiz icin ne oldugunu bilmemiz lazim. yukarda da bahsedilmis, 2005den beri bu adam milli takima monte edilecek. vay babam vay. yani daha girememis bu kadroya. ben hatirlamiyorum arkadas bu adamin düzenli olarak bizim icin oynadigini. ee oynamadigi halde bu adam nasi overrated olur la?
    tunay su an icin overrated. sercan overrated. cünkü ilk 11 basliyorlar. 1 numarali rakibimiz hollandaya karsi. yani hollandayi yenmek icin** bu adamlar secilmis. ama kapasiteleri su an icin yeterli degil. yani olduklarindan yüksek degerlendirilmisler. bizim nuri ilk 11 baslamiyor. düzenli olarak bizim icin oynamiyor. yani hollandayi yenmemizde bize yardimci olacak gibi degerlendirilmemis. bana kalirsa underrated bile olmus ama konu o degil... yani overrated diye birsey yok cünkü adam resmiye alinmiyor kac senedir.
    dortmund kariyerini herkes biliyor uzatmaya gerek yok. real madrid de yaramadigini anlamis olsaydi iyi bir bonservisle satardi, ama satmadilar. kulüp kariyerinde de overrated diye birsey simdilik yok yani. uzun bir sakatlik sonrasi dünyanin 2 numarasina ayak uyduramadi diye overrated olunmuyor. sakatlandi diye ujfa reis de mi simdi overrated yani? ha nuri realde bence de uzun süre tutunamaz ama zaten oynamadigi icin overrated diye bir tabir kullanmak sacmaliktir.

    sanki selcuk inani sag beke koysak iyi performans gösterecek. sanki görmedik melosuz ne kadar zorlandigimizi ataga cikarken.
    cay bardakda su irmakda güzel.
    koy bu adamin arkasina emre ya da topal gibi bir adami. yakinlarina güzel güzel paslasacak selcugu dik. soluna arda sagina hamiti ya da ucacak bir kanadi. forvetin de hazir zaten. biraz da zaman ver gör bak nasi oynuyor takim. ama yok biz tunayi irtegünü filan görmemiz lazim hazirlik maclarinda, bunlar oynatilip denenmesi lazim, milli takim deneme tahtasi ya...
    (bkz: #1036762)
    testi de ürgüpde güzel ag...
App Store'dan indirin Google Play'den alın