resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:35
Uyruk:Türkiye
  • 565
    1o numara pozisyonunu doldurması beklenirken oynadığı pozisyon için yeteri kadar skorer olmayınca daha defansif bir oyuncuya dönüşen oyunculara örnek verilebilir.
    tugay kerimoğlu,ayhan akman,emre belözoğlu yada uluslararası muadilleri olarak andrea pirlo, bastian schweinsteiger, emerson ferreira da rosa veya ze roberto aklıma gelen bazı isimler ile paralel bir kariyeri vardır.
    nuri şahin ile ilgili 2 sorun daha mevcut ilki kulüp kariyerinde kötü sezonlarının iyi sezonlarına göre fazla olmasıdır.
    şimdiye kadar 2 iyi sezonundan söz edebiliriz ilki kiralık oynadığı görece daha düşük bir lig olan hollanda da ki feyenoord sezonu diğeri ise dortmund ile şampiyonluk yaşadığı son sezonu. bunun dışında dortmund ile çıkış yapmaya çalıştığı sezonlar ve son sakatlık sezonu onun için eksi hanesine eklenmiştir. liverpool ile başladığı bu sezon ise kariyeri için kritik bir eşik olacak ya üst düzeyde kalacak ya da geriye gidecek.
    2. sorun ise milli takım kariyeridir. gençler kategorisinde avrupa şampiyonluğu ve dünya kupası yarı finali görse de henüz a takım düzeyinde büyük turnuva görememiştir bu istatistiksel veri dışında fatih terim, guus hiddink ve abdulllah avcı dönemlerinde henüz takıma düzenli olarak giremediği gibi takımın bir parçası da olamamıştır. burada kendi performansının da bunda payı olduğu kadar milli takım kadro planlayıcıları tarafından takıma doğru rol biçilerek monte edilememesi de etkendir bu kan uyuşmazlığı giderilir mi, bekleyip göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın