resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:35
Uyruk:Türkiye
  • 556
    7 eylül 2012 hollanda türkiye maçı nda beni yine yaniltmamistir malesef. zamaninda burda kendisinin cok iyi bir oyuncu olmadigini soyledigimde zamanin en ötesine gonderilmistim. dunku mactan sonra kotu performansini tuhaf nedenlere baglamaya calisan yazarlarimiz da olsa kendisi hic bir milli macta bundan farkli birsey oynamamistir.

    arkadas bu kadar insiyatif almayan bir adam olur mu? evde maci izledigim arkadaslarima pozisyon pozisyon sacmaliklarini gosterdim. 'bak su an nurinin suraya gelip top istemesi lazim. su an selcuk olsa sunu yapardi nuri ugrasmiyor bile. bu bolgede nurinin olmasi lazim su an.' gibi. adam ayagina gelen pasi uygun adama veriyor ve kosesine cekiliyor. bu kadar basit. hemen geri bosa kaciyim, tekrar aliyim, arkadasima pas alternatifi olusturuyum. yok. boyle merkez ortasaha oyuncusunu ben sopayla döverim.

    bırakın su nuri fanı olmayi yine de dun aksamki mactaki pozisyonlari birdaha izleyin. pas verdikten sonra bosa bile kacmayan bu adami basimiza ilah ettiniz. melonun yerine isteyeni mi ararsin, potansiyel olarak selcuktan iyi diyeni mi?

    nuri overrated bir adamdir. realin topcusu kesinlikle degildi. ki adamlar cabuk farketti. en fazla liverpoolda top oynar. arsenale gitmedigi de iyi olmus. orda nuriyi top diye oynarlardi. yine yedek kalirdi. ayak iciyle iki plase pas vermeyle olmuyor bu isler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın