resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1532
    7 eylül 2012 hollanda türkiye maçında çok kötü bir performans sergilemiş oyuncumuz.

    hamit'i severim. sezonun en iyi transferlerinden birini yaptık kendisini getirerek. hepsi konuşuldu tartışıldı. fizik olarak da hala zamana ihtiyacı var bu da herkesin malumu. ama bu maçtaki basit top kayıpları kendisine hiç yakışmadı. yanlış saymadıysam 4 tane çok kritik zamanda ve yerde top kaybı yaptı. hepsi gol pozisyonu oldu az adamla yakalandığımız için. final paslarını yapamadıkları için gole çeviremediler. birinde de van persie kaleye giren topu çıkardı yine hamit'in kaptırdığı topta.

    sadece fizik olarak değil mental olarak da bir bocalama dönemi yaşadığını düşünüyorum. hamit'in en önemli özelliği profesyonelliği, oyundan kopmaması, hatta çoğu zaman takımına liderlik etmesidir. bize geldiğinden beri basit hatalar yapıyor ve bu hataları onu maçtan da koparıyor bir şekilde. demoralize olup oyundan düşüyor. aksi halde hamit kalitesinde ve tecrübesinde bir oyuncunun bu kadar basit top kayıpları yapmasının açıklaması yok.

    yine de maç temposuna art arda 90 dakikalara alışacağını düşünüyorum. belki durumuna kendisi de şaşırdığı için bocalıyor. birkaç hafta içinde kendisine gelecektir. biraz daha sabredelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın