resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4566
    ''emre belözoğlu sakatlamadan önce çok iyi futbolcuydu''

    :(

    bu adamla ilgili birçok şeye gülüyorum ama en güldüğüm şeylerden biri de bu sanrı. öyle bir şey yok sevgili arkadaşlar. tutkunuzu anlıyorum ama yok öyle bir şey. kariyerinin her döneminde gayet sıradan, vasat bir oyuncuydu baros. şu anki seviyesine hiç girmiyorum. mehmet akyüz'den kötü. bugün antalyaspor'a gitse diarra, isaac'in ardından 3. santrfor olur. ihtirasınızı biliyorum ama dilenmeyi bırakın. bizim kupasız sezonlarımızın en büyük sebeplerinden birisi de bu adam. kewell-baros-gülücük-tavşan diş-king-gladyatör cana-savaş filan derken sivasspor olduk. allahtan imparator geldi ve bu faydasızları teker teker yolladı da tekrar kim olduğumuzu hatırladık.

    bu ırkçı, samimiyetsiz adam üzerinden imparator'a sallamayı da kesin artık. günaha giriyorsunuz çünkü. vicdansızlık yapıyorsunuz.

    senin tuttuğun takım galatasaray. galatasaray'a tarihinin en güzel günlerini yaşatmış, bu kulübe kimsenin vermediği, veremeyeceği şeyleri vermiş birisini sevmemen, ayıpların en büyüğüyken; sen tutup bir de imparator'u baros gibi bir herifle kıyaslıyorsun.

    cehennemde yansan üzülmem amk..
App Store'dan indirin Google Play'den alın