• 18
    galatasarayli futbolcularin oynamasini istedigim mactir. ozellikle de semih ve selcuk. bu iki oyuncu ne kadar cok uluslararasi mac oynarsa bizim icin o kadar iyidir. selcuk 27 yasinda olmasina ragmen henuz avrupa maclarinda tecrubesi yeterli degil. oynadikca acilacaktir. bu basarisiz olacagi anlamina gelmez tabi ki. semih de oyle, genc yasina ragmen bircok derbi macina cikti ve bircok hata yapti. hepsi cezalandirilmadi ama avrupa oyle mi? ister milli takim olsun ister sampiyonlar ligi, bunlar bizim icin kazanc.

    hadi hic milliyetci duygunuz yok, milli takimi da sevmiyorsunuz, bari biraz mantikli dusunun amk. her sey sakatlik degil. sakatlik oyle bir sey ki, antrenmanda dahi olabilir. ujfa reyiz gibi basit bir atrenman macinda bile 5 ay sahalardan uzak kalacak kadar sakatlanabiliyor futbolcular. sakatlik her an, her yerde olabilecek bir sey. bu acidan bakarsak sakatlanma riskine karsi bize getirisi de oluyor. yanlis miyim acaba?

    son olarak sercan kim aga? dicem ama ben boyle diyince kesin yarin gol falan atar bu cocuk. gokhan formsuz, sag bekte hamit'in olmasi guzel lakin sol kanatta arda oynar bence. umut-burak ikilisi olursa sag tarafi ikisi beraber kullanabilir. ortada ise selcuk ve nuri benim tercihim. topal ise defansif orta saha. bana kalsa cift oynatip nuri-selcuk yaparim ama topal'i oynatip biraz garanti oynamak da ilk yari icin kotu olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın