resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4559
    milan baros ile galatasaray kulübü arasında 1 yıllık sözleşme daha var. taraflar bu sözleşmeye uymak zorundalar. milan baros kendine kulüp bulmak zorunda değil. galatasaray sözleşmenin şartlarını yerine getirecek. milan baros'ta kendi üzerine düşen yükümlülükleri yapacak. galatasaray ile olan sözleşmesini feshetmedi diye oyuncuya mobbing uygulaması yapılamaz. aynı şeyi beşiktaş quaresma'ya , fenerbahçe alex'e(?) yapamaz. mobbing uygulamaları insan haklarına aykırı bir durum. bu durumda işverenin değil, çalışanın yanında olurum. barosla üç yıl sözleşme yapmanın amacı ,oyuncu iyi bir performans sağlarsa onu hem elinde tutmak ve yüksek bir bonservisle satmaktır. burada risk alıyorsun. bu riskin sonuçlarına katlanmak zorundasın. aynı risk burak yılmaz'la yaptığın dört yıllık sözleşmede de var. insanlar sen istemiyorsun diye planladıkları şekilde yaşamlarını değiştirecek değil.

    culio ,necati ateş sözleşmeleri devam ederken başka takımda oynamak istediklerinde neden mücadele etmedinde gittin olur. hatta kendilerine güvensiz oldukları söylenir. riera ve baros takımda kalmak istediklerinde aldıkları para dert olur. sana ne , bize ne ne aldıklarından, yada almadıklarından. oynarlarsa performanslarını eleştirebilirsin o kadar..

    galatasarayın çok övündüğü scott piri var. baros'ta şu an eksik olan fiziki formudur. neden scott piri'n baros üzerinde etkisini görmüyoruz. baros'tan forvet olarak hala yararlanabileceğimizi düşünüyorum. futbolcu olarak baros'tan daha ümidimi kesmedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın