• 137
    kimin kime ne kadar değer verdiğini sorgulayanların, fatih terim'e tapmak zorunda olduğumuzu söyleyen heyecanlı arkadaşların eleştirdiği abimiz. evet halim abi benim için fatih terim'den daha değerli bu kimseyi ilgilendirmiyor. zira benim için hayatımdaki bir çok kişi fatih terim'den de gheorghe hagi'den de daha değerlidir. ama buradan fatih terim ve gheorghe hagi'ye ne kadar değer verdiğimi kimse sorgulayamaz, bilemez de.
    fatih terim eleştirilemez biri değil, gheorghe hagi de öyle. benim için kulübün menfaatleri, kulüp değerleri, vefa birbirinden ayrılmaz kavramlardır. fatih terim için boğazımızı yırtana kadar bağırabiliriz bazen. ancak yanlış yapıyorsun be hoca diyebiliriz. belki biz yanlış düşünüyoruzdur ve doğrusunu fatih terim biliyordur ama biz de istediğimiz gibi yorum yapabiliriz. hakaret etmeden, kimseyi incitmeden istediğimiz yorumu yapabiliriz. fatih terim'e inatçı demek hakaret değildir, egosu yüksek demek de hakaret değildir. bu özellikleri olmasa zaten kendisi fatih terim olmazdı.
    halim abi'de yıllardır futbol izleyen bir adam ve fatih terim'i buradaki bir çok ergenden daha iyi tanıyor. bırakın da o da istediği yorumu yapsın. osman tanburacı'nın bıyığı kadar galatasaraylılıktan bi haber ergenler de varsın kendisini osman tanburacıya benzetsin.
    ayrıca burada a+b+c diye denklem kuracağınıza entry'lerinize referansları da ekleyin de biz de görelim a'yı, b'yi ve c'yi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın