resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4536
    fatih terim'in sisteminde forvete yapılan burak ve umut takviyelerinden sonra yeri olmayan futbolcu. kendisini beğenirsin beğenmezsin mevzu bu değilki. hoca kararını vermiş, ben ileri ikilimde elmander, umut, burak, sercan'ı kullanacağım, benim planlarımda bu 4 futbolcu yeterli, baros işime yaramaz demiş. bu kararı vermesi de bence gayet normal. baros'tan faydalanmak adına sezona fırtına gibi giren umut'u mu kesiceksin, yoksa gol yollarında kendisini herkese kabul ettirmiş çok şey beklediğimiz burak'ı mı yoksa gözümüz gibi baktığımız elmander'i mi? bu üçünden kimi gözden çıkartıp baros'u oynatıcaksın. zaten bu sebeple sezon başı kendisine kulüp bulması istenmiş. baros'ta oynamayı değil parayı seçmiş.

    bu satten sonra, elde kaldı diyerek baros'tan faydalanmak lazım demek hiçbir işe yaramaz. son senesinde yatarak 2,5 milyon euroyu cebe indiricek, bir sene boyunca hiç oynamamış bir futbolcu olarak bir daha hiç bir zaman yarışmacı bir takıma transferi gerçekleşmeyecek ve transfer döneminde espanyol, olympiakos gibi kalbur üstü takımlardan gelen teklifleri çok arıyacak. alıcak nişanlısını/karısını, kısmeti varsa yüksek bir ücretle çine katara gidecek, yoksa ülkesinde vasat bir takıma senelik 500 bin euroya oynayacak.

    fatih terim ve baros tercihlerini yaptı. forvet hattımızda nitelik ve nicelik bakımından yeterli rotasyona sahibiz. bu işin sonunda kaybeden baros olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın