• 59
    dünyadaki en antipatik tenisçidir, net. bu adam her eşleşmesinde tenis zevkimin içine etmiştir. her puan (set değil, hatta oyun da değil) her basit puandan sonra bir come on bağırışı var ki gerçekten televizyonu kapatma sebebidir. o sesi duymamak için sesi tamamen kıstığımda da bu sefer kameralar her yüzüne zoom yaptığında şizofreniler gibi söylendiğini görüyor, defalarca da ağzından "fuck" kelimesinin çıktığına tanık oluyoruz.

    maç esnasında yaptığı şebeklikler ve verdiği tepkiler kesinlikle normal değil. 15 yıldır çok sıkı şekilde tenisi takip ederim ve mümkün olabildiği kadar maçları izlemeye çalışırım. o kadar süre içerisinde andy murray kadar garip tepkiler veren birini görmedim. bu yaptıklarının da tamamen rakibin psikolojisine oynamak olduğunu düşünüyorum.

    böyle bir hareketi kasıtlı olarak yapmasını kendisinden beklerim çünkü yıllardır onun rakibine saygı duyarak kaybettiği bir maçını hatırlamıyorum. her nedense ne zaman kötü oynasa ve maçı kaybedecek olsa mutlaka bir taraflarını tutmaya başlayıp sakat ayağına yatmaya çalışıyor.

    dilerim kariyeri boyunca hiçbir grand slam kazanamaz ve ezik olarak kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın