• 4
    ülkenin açık ara en başarılı federasyonunun başkanıdır.bugünkü voleybolumuzun bu seviyede olmasının en önemli mimarıdır.

    başkanlığı döneminin bazı artı ve eksileri vardır.zaman zaman çok tepki almasına rağmen önemli işlere imza atmıştır ve türk spor tarihinde yerini alması gereken bir spor adamıdır.

    kendisi döneminde yapılan bazı icraatları;

    -kendisi döneminde istanbul ve ankaraya muazzam voleybol salonları açılmış ve eski salonları(u: izmir atatürk spor salonu,ankara selim sırrı tarcan spor salonu,istanbul burhan felek spor salonu başlıcalarıdır) da yenilenerek tesisleşme adına harika adımlar atılmıştır.

    -voleybol federasyonu ''volley otel'' adı altında istanbul ve ankarada birer tane olmak üzere iki adet, sporcu kafilelerinin konaklaması için spor salonlarına bitişik otel hizmete açmıştır.

    -voleybol süper liglerin* istatistik çalışmalarını ve kulüplerin teknik kadrolarında istatistik antrenörleri barındırmalarını zorunlu kılmıştır.*

    -tvf spor adı altında, yıldız ve genç milli takımlarda oynayan gençleri barındıran bir ikinci lig takımı kurmuştur.bu proje sporcularımızın tecrübelenmesinde ve takım olması yolunda çok önemli adımlardır.(u: son yıllarda elde ettiğimiz yıldız ve genç kızlardaki avrupa ve dünya şampiyonlukları ile bu projenin meyvelerini toplamay başladık.)

    -voleybol liglerinde yabancı sınırını düşürerek daha fazla yerli oyuncunun oynamasına ön ayak olmuştur.(u: bu konu yüzünden çok tepki çekti ve mehmet ali aydınlar futbolumuzun başına bu düzenleme sonrası bela oldu)(u: mma, voleybol federasyon seçimlerini kaybettikten sonra futbol federasyonu başkanı olmuştur. )

    -voleybol kulüplerine verilen deplasman harcırah ödemelerini kesmiştir.(u: belkide tek yanlış hamle budur. bu hamle sonrası samsun,bartın,bursa gibi voleybolda altyapıya çok önem veren ve milli takımlara oyuncu gönderen şehirlerin takımları deplasman giderlerini karşılayamadıkları için birer birer kapanmıştır.)

    altyapıdan oyuncu yetiştirmeyi bitirmiştir orası ayrı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın