resim
Tuncay Şanlı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Ümraniyespor
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 474
    bu adama yurt dışında ne yaptı filan diyorlar da, aslında o kadar kötü bir tablo yok ortada. middlesbrough'ta anormal maçlar çıkardı. takımı küme düşerken, geçirdiği iyi sezonlar tuncay'ın ligde kalmasını sağladı. şehirde de müthiş seviliyordu.

    stoke kariyeri de oynadığı maçlara bakarsak fena değil. stoke tribünlerinin de kısa sürede sevgilisi oldu. tribünlerin sevgilisi filan dediysek öyle klişe mlişe değil. baya sevdiler adamı.

    sonra wolsburg istedi. almanya'nın başat takımlarından biri istedi yani. bonservisine para verdi. aldı. alan hoca gitti. yerine dünyanın en gerizekalı teknik direktörü geldi. olmadı. ronaldo olsa magath'la olur muydu? emin değilim.

    sonra bolton'a kiralandı (düşün, ölüsü epl). beni esas hayal kırıklığa uğratan, şaşırtan performansı da burada oldu zaten. bolton'da başta oynar gibiydi, sonra kulübeye geldi. derken en sonunda tribüne çıktı.

    ve bugün de bursaspor'da;

    http://www.youtube.com/watch?v=YGEoXoKE7ZM

    hanginiz kabul eder hanginiz etmez bilemem. ama bu adamın 6 yıllık bir yurt dışı deneyimi var. epl'de 3 kulüp görmüş. almanya'ya gitmiş.
    3 günlük kıbrıs tatili için facebook'ta albüm açan, 2000'e yakın fotoğraf yükleyen dallamaların 6-7 yılını yurt dışında geçirmiş, en baba liglerde oynamış, oynadığı milli maçların hemen hemen tümünde çılgın atmış bu adamı, kariyeri üzerinden yermesi kadar yarakça bir şey yok bence. kimse kusura bakmasın. senin 3 gün gidip, 3000 bin fotoğraf çektiğin, uğruna facebook'ta ''tatil ve güneş :))'' adıyla albüm oluşturduğun yerlerin en güzelinde bu adam 6-7 yıl top oynadı. bugün senin liginde 400 topçu var. bu akşam hepsinin eline bonservisini versen, 3'ü epl'ye gidemez. almazlar. o yüzden bırakın bu gitti de ne yaptı ayaklarını. sonuçta bu adam oralara gitti. gitti ve 6-7 yıl kaldı. hani hiçbir şey de yapmadı değil ha. çok kral top oynadığı da oldu. kötü periyodları da oldu. ama bir şey yaptı. bir şey yapmasa bu kadar süre oralarda kalamazdı zaten.

    imparator çok sever tuncay'ı. bir futbol figürü olarak ben de kendisine müthiş saygı duyarım.
    geride bıraktığımız sezon 15 maça çıksa bugün bizdeydi tuncay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın