resim
Cristiano Márques Gómes
Görev:Teknik Direktör
Takım:FC Versailles
Yaş:47
Uyruk:Brezilya
  • 201
    mantıklı bir transfer hamlesi.

    öncelikle, burda peygamber ilan edilen simon kjaer ve kolo toure ikilisinden birini transfer etseydik, bonservis + yıllık olarak en az 6-7 milyon euroluk uzun soluklu bir sözleşme imzalayacaktık. cris ile tek yıllık ve taş çatlasa 1,5m euroluk bir sözleşme imzaladık. (gbkz: sözlükte baros - riera ikilisi için her gün "3 milyon euro para alıyor bir boka yaramıyor :(" diye kafa siken arkadaşlarımız, toure - kjaer gibi biri geldiğinde ve başarısız olduğunda da başlardı yine aynı laflara).

    anlamak istemediğiniz bir şey var. kjaer'in bize ne vereceği belli değil. kumaşı iyi, eyvallah. ama planlı bir transfer olmayacağından o külfete girilmeye değmez. e toure deseniz adam doping yapmaktan 1 sene top oynayamadı. form durumları karşılaştırıldığında cris çok daha iyi vaziyette. bu konuda hem fikiriz sanırım.

    cris'ten şu an beklediğimiz iki şey var: birincisi savunmanın göbeğindeki rotasyonun bir parçası olması, ikincisi ise şampiyonlar ligi tecrübesinden maksimum verim elde etmek. sırf içerdeki cluj ve braga maçlarında gol yemesek, gol atma ihtimalimiz düşünüldüğünde en az 6 puan cepte oluyor. kalan 4 maçtan alınacak en kötü 2 puan bile gruptan çıkmak demek ki ocak ayında da cris beğenilmezse başka bir transfer yapılır oraya. x - cris - gökhan - dany - semih şeklinde rotasyonumuz olur. sene sonunda da yolcu ederiz cris'i ve ujfa reyizi, rolandolar, kjaerler gelir geçer.

    bir de "kaka'ya verilecek parayla adam gibi birini alsaydınız ya :(" diyen arkadaşlar var. cl'den gelen 10 milyon € ile sağlam birisi alınabilirmiş :( he yavrum, bi de 48 ay taksit yap istersen. kulübün borçları da öpücükle kapanacak. yeter ki sen mutlu ol :(

    cris iyi oyuncudur. lyon gibi bir takımda 8 sene oynamış adam. tonlarca cl maçına çıkmış. kendisinden bekleneni verip semih - dany ikilisine bir şeyler katsa kafidir. kısa vadede yararlanmamız gereken bir oyuncuya başka bir misyon yüklememeliyiz.

    hayırlı uğurlu olur inşallah, attığı golleri ve yaptığı başarılı hamleleri sıkça konuşmak dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın