• 2544
    taraftarın tribünde yaptığında takıma zarar vereceği bazı şeyler vardır. haklı olsa bile yapmaz o yüzden, taraftarlığın gereği olarak. oyuncuyu yuhalamak, takım şampiyonluk yolundayken yönetime sallamak gibi.

    işte, tekrar ederek söyleyeyim, muhtemelen her hafta tekrar tekrar yazacağım. bir şeyi tribünde yapmak yanlışsa, haklı olsak bile takıma zarar vereceği için, yanlışsa, galatasaray sözlükte, galatasaray forumlarında, galatasarayla ilgili herhangi bir mecrada yapmak da yanlıştır.

    taraftarın, yapılmış transferi internette ölümüne eleştirerek takımı düzeltmek gibi bir misyonu ve etkisi yoktur. taraftarın, şampiyonluk yolundaki takıma yapabileceği tek olumlu katkı destektir. ağır eleştiriler ise anca dibe vurmuş bir takımı istifayla sıfırdan başlatmak için etkili olur. ya da gerçekten yazmadan yapamıyorsanız http://www.galatasaray.org/bize_ulasin.php direkt muhatabına gönderin eleştiriyi. uefa bile kale alıyorsak kulüp de alır yüklü eleştiriyi, korkmayın.

    fenerbahçe orta saha alır, biz yaşlı bir adam alırız, hemen yönetime ölümcül dozda sallayıp rakibin ekmeğine yağ sürmeler. tamam biz de memnun değiliz çok beyler ama biraz ayık olun anasını satayım. taraftarız biz, takımın işine gelen şekilde davranmak refleksimiz olmalı yahu, ağır eleştirince ne elde edeceğiz onu bi düşünelim, faydacı olalım. takımın selameti için tribünde yapmadığımız şeyi burada niye yapıyoruz anlamıyorum abi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın