resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4526
    çok sevdim kendisini. ancak ben de artık takımda yer bulamayacağını, gitmesi gerektiğini düşünenlerdenim son beş aydır falan. yalnız bazı dangalaklar adamı neredeyse servet çetin ilan edecek, insaf diyorum.

    ayrıca, şampiyonlar ligi kadrosuna alınması beni şaşırttı. kendisini göstersin diye kadroya alındığını sanmıyorum. zira çıkmayı garantilersek ve 'fazlalık' maçlarda kendisini göstersin diye oyuna sürülerse, bitti denen adam o maçlarda da kendini gösteremeyecektir. ayrıca milan baros bu, kusura bakmayın ama satılsın diye oyuna sürülecek topçu değil. anlamayacak kadar gerizekalı da değil. ben fatih terim'in kendisini alternatif olarak kadroya kattığını, ve kazanmak istediğini düşünüyorum. umut, elmander, burak'la şampiyonlar liginde her maçı çıkaramayız. fatih terim baros'u da alternatif olarak düşünüyor ve onu kadroya alarak -takımla da idmanlara alacaktır tabi, idmanlara katarak-, önümüzdeki transfer sezonuna kadar maksimum verimi almayı planlıyor. zaman zaman sistem değişikliği gerektiğinde, elinin altında da sistemi değiştirebilecek forvet olsun istiyor. umut'u çıkarıp elmander'i sokarak, bir şey değiştirmiş olmazsınız sonuçta pek.

    bence fatih terim sezon öncesinde baros'u dışlayarak geldiğinden beri en gereksiz hatasını yapmıştır. zira şimdi baros'tan verim almaya çalışacak ve bu oldukça zor olacak.

    dileğim, çok sevdiğimiz baros'un kafasını tekrar futbola verebilmesi ve hem kendine hem de takımına katkıda bulunması. fiziğini güçlendirsin, kafasını toplasın, yeter. kumaşı takımdaki bütün forvetlerimizden takım elbise çıkartacak kadar sağlamdır.

    fiziki gücü için de ayrıca gelsin: in piri reis we trust.
App Store'dan indirin Google Play'den alın