resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4522
    öncelikle belirteyim bu entry anti barosçular içindir.

    abartmanın lüzumu yok. kimse baros için ibrahimoviç'ten falcao'dan iyi dememiştir. bazılarının sözlükte milan baros diye tanımladığı taraftar, adamın hiçbir saygısızlığı olmamasına rağmen pek vefalı galatasaray sözlük yazarlarının milan baros'a "sahtekar herif", " defol git", "halı yıkama makinesi" "selçuk şahin'den daha az faydalı" gibi akıldan mantıktan insanlıktan uzak yakıştırmalarına karşı güzel anıların hatırına onu korumaya çalışan taraftardır. aslında tam aksine büyük ihtimalle baros gollerini atarken bile kendisinden nefret eden ve fırsat kollayan anti barosçu taraftar mide bulandırıyor. ben bu yorumu yazmama rağmen alt tarafa ama baros gitmeli yeaaa, baros ölmüş bitmiş diyecek adamın da sike sürülecek aklının olmadığını söylemek zorundayım.
    edit: yukarı tarafa da eklenebileceğini unutmuşum.

    kendisinin iyi pres yapmadığını söylemek körlükten öte kötü niyettir. yeter artık lan yakında topa vurmayı bilmiyor diyeceksiniz. amk her hafta birşey yapmadan futbolculuğu geriye doğru gidiyor. 1 ay sonra ali lukunku'dan kötü denilecek kendisi için.

    kendisi takımdaşlık, kendini adama açısından yerin dibine sokulacak en son adamdır. ulan unuttunuz mu bu adamın hırsından futbol topunu ısırdığı günleri. unuttunuz mu ankaragücü maçını, unuttunuz mu karpaty maçını?

    yemin ediyorum gittikçe sözlükten soğuyorum. kendisi hakkında daha neler işiteceğiz merakla bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın