resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4521
    öncelikle belirteyim, bu entry milan baros fanboyları için yazılmıştır, ancak moderasyon tarafından milan baros fanboyları başlığı silinmiştir, bu başlıkta incelenmesi gerektiği nedeniyle. bunu burada da silerseniz yatacak yeriniz yok.

    artık mide bulandıran kişilerdir. takıma drogba gelse bunların gözünde baros'un oynaması gerekir. baros'u övmek için götlerinden kavram uydururlar. takımdaki tek striker barosmuş. bu arkadaşlar işlerine gelince istatistiki olarak yorumlar, işine gelmeyince soyut kavramlar ile savunurlar baros'u.

    mesela elmander gole uzak bir futbolcudur. zaten elmander'e jardel muamelesi yapan yok. adam play-off hariç oynadığı 7 derbide 6 gol attı. bu inanılmaz bir rakamdır ama yaranamaz bir türlü. oyun içi katkısını söylemeye gerek yok zaten.

    umut bulut şansa bala gol atar barossporlulara göre. çok gol kaçırır. oysa ki umut 4 maçta baros'un geçen sene penaltıları çıkarırsak attığı goller kadar gol atmıştır. attığı goller yetmez, bir de elmander gibi kendini parçalar, yaranamaz.

    burak yılmaz geçen sene 33 gol atmıştır. ama yok, striker değil, golcü değil. 1.88 boyu vardır ama baros daha etkilidir kafa toplarında. bir de bencil diye bok atarlar. istatistiki eleştiri kalmamıştır çünkü.

    baros'un gözünüzde torres'ten, ibrahimoviç'ten, falcao'dan iyi olduğunu biliyorum. gidin övün istediğiniz gibi, ama galatasaray için mücadele veren santrforlara hakaret etmeyin. onlar böyle iyi oynarken baros'u övmek, tek striker, tek golcü o demek* burak, umut ve elmander'e yapılan bir hakarettir.

    edit: bazıları hala bu entry'de baros'u eleştirdiğimi sanıyorlar.

    (bkz: okuduğunu anlamama detected)
App Store'dan indirin Google Play'den alın