resim
Cristiano Márques Gómes
Görev:Teknik Direktör
Takım:FC Versailles
Yaş:47
Uyruk:Brezilya
  • 179
    yaşı dolayısıyla transferi pek tabii eleştirilmesi gereken futbolcu. kendisini 30 yaşındayken transfer edersin, gerekirse 40 yaşına kadar oynatırsın, verim de alırsın. konu cris'in iyi yada kötü futbolcu olması değil, yönetimin son dakikada aldığı gereksiz ve eleştiriye müsait riskten ibaret. şimdi danny ve semih, üzerimize 36 yaşında bir dedeyi aldılar, demekki bize güven kalmamış demeyecekler mi?

    takım dengesi denilen şey sadece onun bunun aldığı yıllık ücretler değil, aynı zamanda oyuncuların saygısını kazanıcak hamleler yapmaktır. ben eğer danny olsam şu an moralim çok bozuk olurdu. geçen sezon çok az gol yemiş olmamızı toplu şekilde topun arkasına geçip defans yapmamıza borçluyduk. hücümda elmander'in ortasahayı, ortasahada melo'nun geri dörtlüyü beşlemesi sayesinde iyi defans yapıyorduk. ujfa pozisyon bilgisiyle açıkları kapatan, semih ise toptan kaçmayan süpürücüydü.

    cris'le de aynı oyunu oynarsın bu çok sorun değil. esas sorun 36'lık cris'in takım içinde motivasyon yaratıcak bir hamle olmayışında. tam tersine takımın huzurunu kaçırabilecek potansiyele sahip. dertsiz başımıza dert açmak konusunda üstümüze yok. geçen sene başı drogba, devre arası shaqiri, bu sene kaka derken gündemde tutulan star isimlerin üzerine cris'i almak nasıl bir kafadır anlamak mümkün değil.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın