resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2457
    neden bu kadar eleştirildiğini anlayamadığım başkanımız.

    geçen sezon da ispanya'ya uçak kaldırıp reyes-forlan-ujfalusi üçlüsünü alacaktı ama sadece ujfalusi geldi. reyes, forlan gelmedi de şampiyonluğu mu kaçırdık?

    kaka gelse ne gelmese ne. sanki kaderimiz kaka'ya bağlı. rum takımlarının çeyrek final gördüğü şampiyonlar ligi'nde bu kadormuzla bir şey yapamayacağımızı düşünenlerde gitsin curling seyretsin.

    sanki adam 5 yıldız sözü verdi hiçbirini gerçekleştirmedi. 10 senede 7 şampiyonluk, şampiyonlar ligi kupası ve her sene yıldız laflarını duymuşuz biz.

    ünal aysal eleştirilecek son kişidir. transferde hamit altıntop ve selçuk inan'ın transferiyle 2 senedir yaz sezonunda fenerbahçe'ye karşı psikolojik üstünlüğü alması hiç mi dikkatinizi çekmedi.

    2012-2013 sezonunda büyük ihtimalle yine şampiyon olacağız. mayıs ayında da yapılmayan transferler için ünal aysal'a mı sallayacaksınız?

    sanki transferin son günü inamoto geldi anasını satayım. cris gayet yerinde bir transfer. şampiyonlar ligi tecrübesi üst düzey, türkiye liginde zaten iş yapar. 1 sene oynasa yeterli zaten yaşı itibariyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın