resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2453
    bazı renktaşlar tarafından "eleştirilemez" statüsünde olup toz kondurulmayan başkanımızdır. eleştirenlere de sallamaya başlanır hemen, direkt etiketler yapıştırılır. ayıptır!

    nasıl ki iyi işler yaptığında alkışlanıyorsa, hata yapınca da eleştirilecek tabi. allah mı abi bu adam? geçen sezondan beri sağda solda çok konuşup taraftarı gereksiz yere umutlandırıyor işte bunu 75 derece miyop biri bile görebilir. hanidir her fırsatta çilek açıklaması yapıyor mesela. "kaka olmasa bile onun ayarında bir yıldız alacağız." diyen ünal aysal değil miydi? e taraftarı bu kadar beklentiye sokup gider 35'lik cris'i alırsan eleştirilirsin tabi, bu gayet doğal. bunun nesini kabullenemiyorsunuz, eleştirmenin nesi size batıyor anlamış değilim. hemen savunmaya geçip eleştirenlere sallamanın mantığı nedir?

    eleştiriyor diye sevmiyor veya "kötü başkan" sıfatı yapıştırmış da olmuyor insanlar. kendini "duyarlı" ve "gerçek galatasaraylı" olarak görüp eleştirenlere sallayan, etiket yapıştıran adamların ünal aysal yavşaklığından utanıyorum cidden. her şeye bok atan, hiçbir şeyi beğenmeyen taraftardan nasıl bir bok olmazsa bunlardan da bir bok olmaz. azalarak biterler umarım.

    ekleme: taraftarın çoğunun tepkili olduğu şey; kaka'nın alınamaması değildir, önce bunu sonra da cris'in tabi ki kaka'nın veya çileğin yerine alınmadığını idrak etmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın