resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2449
    ben kendini yere atip takimina penalti kazandiran oyuncumu ne kadar çok seviyorsam ve sevmeye devam ediyorsam, yaşi 35'e dayanmiş bir adami, zorunda kaldiği için transfer etmiş olan ünal aysal'a da hala çok büyük saygi duyuyorum ve onu eleştirecek haddi bulamiyorum kendimde.
    neden ve nasil burak'in penaltisiyla alaka kurdun diye soracak olanlar vardir elbette. nedeni şu ki, bu iki adam da takiminin menfaati için iyi kötü bir şeyler yapmaya çalişiyorlar. ve yaptiklari olumlu hareketlerin yaninda bir de eleştiriliyorlar. anlamak mümkün değil. sen galatasaraylisin arkadaş. onlar da galatasarayli. seni, beni, bizi, kendilerini mutlu etmek için yapiyorlar herşeyi. bunu bir idrak edelim.
    transfer doğrudur, yanliştir, orasi tartişilir. ama şimdi değil. bir durun, izleyelim adami. müsade edin. bu oluşum çok çok iyiye gitmeye devam ediyor ve edecek de. buralara gelene dek çok sabrettik, şimdi de sabretmeye devam edeceğiz. ben şahsen, ünal aysal, galatasaray başkanliğini birakana dek arkasindayim ve her platformda destekçisiyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın