resim
Cristiano Márques Gómes
Görev:Teknik Direktör
Takım:FC Versailles
Yaş:47
Uyruk:Brezilya
  • 120
    niye bu kadar eleştirildiğini anlayamadığım yeni transferimiz. abi stoperin, kaptanın uefa'ya listeler bildirilmeden saatler önce sakatlandı ve 6 ay yok, oyuncu alman için 1-2 günün var bütün takımlar kurulmuş, kimse oyuncusunu bırakmıyor ama senin stopere ihtiyacın var. ya napacaksın abi söyler misiniz bana napacaksınız? almayalım yea diyip 3 stoper ki yedek olan gökhan zan her an sakatlanabilme potansiyeline sahip semih çok az zaman önce sakatlıktan çıkmış ne yapacaksın? eminim teknik heyet de toure'yi veya başka birini isterdi. son gün gidip city'ye büyük bonservis ödeyelim toure'ye de ne isterse verelim mi yani? gelen bütün parayı da stopere verelim isterseniz? yapmayın allah aşkına.

    adamın takımına bonservis vermemişiz, kendisine 1.250 milyon € vermişiz, şampiyonlar ligi tecrübesi üst düzey ki olumsuz gözüken tek yanı yaşı. şunu kimsenin unutmaması gerekir ki yönetim 3 ay aradıktan sonra bu futbolcuyu almamıştır. 1 gün sonunda aceleyle alınmış, günü kurtarmak bir nevi ilerisi için sorun yaşamamak için alınmıştır.

    artık resmi olarak bizdedir. yani artık alınmıştır, bize yakışan oyuncuyu hemen eleştirmek yerine izleyip görüp sonra eleştirmektir daha formayı giymemiş adamın neyini eleştiriyorsunuz? hele bir de yaşıyla ilgili şakalar espriler yapanlar var ki onlar tam ibretlik. bu adamın yaşıyla ilgili espriler yapanlar gözümde sabri'yle alay edenlerden hiçbir farkı yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın