resim
Cristiano Márques Gómes
Görev:Teknik Direktör
Takım:FC Versailles
Yaş:47
Uyruk:Brezilya
  • 92
    yavaşlığı dışında hiçbir eksiği yoktur ki, hatta an itibariyle türkiye ligindeki en iyi kademe, en iyi alan markajı yapabilecek ve en yüksek pozisyon bilgisine sahip oyuncudur.

    şimdi galatasaray'ın nasıl bir oyuncuya ihtiyacı var? iki stoperin semih ve dany hızlı, çabuk, hamleli ama, pozisyon bilgileri düşük. oyunu okuyabilen oyuncular değil. defansı yönlendirecek tecrübeye ve mental olgunluğa da henüz erişmiş sayılmazlar. sana, defansı kontrol edecek, soğukkanlı, tecrübeli ve şampiyonlar liginde kontrollü oynarken kademe yapmayı iyi bilen bir oyuncu lazım. işte cris böyle bir adam. lyon'un lyon olduğu zamanlarda takımın defans hattındaki lideri. şampiyonlar liginde defalarca haftanın 11'ine girecek kadar kaliteli, sağlam, mücadeleci ve ayağı top yapan bir oyuncu.

    hesapta olmayan bir sakatlık sonucu transfer döneminin bitmesine saatler kala yapılmış bir transfer olduğu göz önüne alınırsa, yerinde seçim denebilir. kendisine iyi bakan, form düzeyini 35 yaşında olmasına rağmen üst düzeyde koruyabilen, çalışkan ve sorumluluk sahibi oyuncudur.

    hayırlı olsundur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın