resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1498
    imparator 2 eylül galatasaray bursaspor maçı sonrası hamit'e yine sahip çıkmıştır. özetle top kayıpları yapabilir ama bu hamit'ten vazgeçmemize sebep değil. hamit ileride çok büyük hizmetler edecekti galatasaray'a. maç kondisyonu eksiği vs vs minvalinde şeyler söyledi.

    hamit çok iyi durumda değil şu anda. ama amk adamı öldürmüşler. adama mustafa sarp muamelesi yapanlar var. bi ayıkın. ergen ergen sabırsız şeyler yazmayın.

    her maç üstüne koyuyor. her maç daha iyiye gidiyor. hamit için söyleneni biliyorsunuzdur. çok istikrarlı ve sürekli aynı verimi alırsınız. işte hamit şu anda o formu yakalamaya çalışıyor. şu anda topluyor. formunu bulduğunda o formunu sürekli koruyacak. 10 maç sıkıntı olur belki şu anda ama bu 10 maç 30 maç üst düzey verim olarak geri dönecek.

    bursa maçında maç sonlarına doğru pas hatası yapmaya başladı. o da kondisyon eksiğinden. zamanla onlar da kaybolacak. insanlar görmüyor sanırım. üç hafta önce ilk yarı dahil hatalar yapıyordu hamit şu anda onu maç sonuna doğru çekmeye başladı. çok daha iyi olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın