• 318
    geçen sezonların aksine* bu sezon* kadromuzda kendisini kanıtlamak isteyen baya oyuncumuz olduğu aşikar. sonuçta şampiyonlar ligi bir vitrin ve amrabat sırf bu yüzden gelmek için bu kadar uğraştı. adamın hayali galatasaray'da bayrak adam olup futbolu bırakmak değil ki, şampiyonlar liginde oynayıp kendini kanıtlamak. neyse geçelim kadro değerlendirmesine.

    fernando muslera: avrupanın en iyi 5. kalecisi bence, kendisini ulusal şampiyonalarda zaten kanıtladı ama şampiyonlar ligi onun içinde bir vitrin

    semih kaya: zaten kendisini türkiye liginde gayet iyi kanıtladı fakat, şampiyonlar liginde galatasaray formasıyla ilk 11 çıkmak sanırım kendisinin hayallerindendir, canını dişine takacaktır.

    dany nounkeu*: bence* şampiyonlar liginde göstereceğimiz bir başarıda önümüzdeki yaz döneminde en çok adı avrupa takımlarıyla anılan oyuncularımızdan olacaktır, öyle bir potansiyel var adamda. ingiltere, italya, ispanya, almanya her ligde oynar o teknik kapasite ve fizik var bu adamda

    hakan balta: sanırım kendisini özel olarak kanıtlama, vitrine çıkma isteğinde olmayan tek oyuncumuz :( ama mücadelesini %100 vereceğinden adım gibi eminim.

    emmanuel eboue: zaten tüm avrupa tanıyor, özel bi çaba içine girmesine gerek yok.

    selçuk inan: manisaspor günlerinden beri avrupa hayalinden söz ediyor ve bu sezon belkide ilk defa bu kadar net şekilde geldi ayağına bu fırsat. biz zaten kendisinin ne kadar kaliteli bir orta saha olduğunu biliyoruz, şimdi bunu avrupaya'da göstermek, kendini kanıtlamak isteyecektir. avrupa'da oynamak istiyorsa bu sezon şampiyonlar liginde göstereceği performans bunda çok etkili olacaktır.

    felipe melo: italya'da yılın bidonu seçildi bu adam ve buraya gelip kariyerini yeniden canlandırdı, şimdi bunu avrupa'ya yeniden göstermek isteyecektir, büyük oyuncudur.

    hamit altıntop: kendisini özel bir kanıtlama çabasına olmayacaktır fakat '' ben burdayım '' mesajını herkese en iyi şekilde vereceğinden eminim.

    noureddine amrabat: *

    burak yılmaz: oda tıpkı selçuk inan gibi avrupa hayallerini sıkça dile getiren bir oyuncu. belki de sırf bu yüzden galatasaray'a geldi. geçen sezon ben özellikle trabzonsporun oynadıgı şampiyonlar ligi maçlarında kendisini beğenmiştim, bu sezonda oynayacağı iyi futbolla adından söz ettireceğinden avrupa'ya transfer ihtimali daha da artacaktır.

    umut bulut: sanırım bişe yazmama gerek yok sonuçta bu adam hazırlık maçı bile olsa en iyi olmaya çalışıyor, şampiyonlar liginde de bu devam edecektir.

    bence sırf bu faktörden yani oyuncularımızın kendini kanıtlama, kendini gösterme çabasında içinde olacaklarından + motivasyon hep yanlarında olacaktır. bu durum bazen sıkıntı olabilir fakat şunuda bilin ki bu takım ligde oynadığı gibi imkanı yok şampiyonlar liginde oynamaz hiç bişeye inanmıyorsanız bile buna inanın.

    not: ilk 11 benim kanaatimce olması gereken 11'dir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın