resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2435
    *galatasarayımızın sayın başkanı.

    başkanımızı seviyoruz. fatih terime olan sonsuz desteği, takımın ekonomik politikasını yönetişi vs. açısından çok da başarılı. ama sayın başkan artık lütfen yıldız alacağız deme, heyecanlandırma bizi.

    başkanımız gecen sene ilk başkan secildiği günden bu yana sürekli yıldızlarla takımı takviye etmeyi, dünya starlarından birine bu formayı giydirmeyi çok istediğini söylüyor. forlan, drogba, podolski, luis fabiano ile geçen yılı geçirdik bitirdik. bu sene ise önce bir sıfat peydah oldu, çilek. sonra bu sıfatın içi bir sürü isimle dolduruldu, son olarak da kaka ismi herkesin diline pelesenk oldu. yine transferi eger istersek yapılacakmışcasına bir hava yaratıldıktan sonra, yine aynı şeyler oldu ve bu son 2 günde yavaş yavaş konunun üstü örtülünmeye başlandı.

    amacım başkana bir transferi bitirmedi yıldız almadı diye sallamak değil; ancak bir taraftar olarak artık yalvarıyorum "artık yıldız alacağız.", "dünya starı olacak.", "çilek buraya gelecek." diye açıklama yapıp bizi de heyecanlandırma başkanım. sonra sinirlerimiz geriliyor, biz de insanız, bize de yazık:(
App Store'dan indirin Google Play'den alın