• 387
    31 ağustos 2012 uefa avrupa ligi kura çekimi istinaden yaptikalri haberde 'bunlarin hicbiri fenerbahce'ye rakip olamaz' basligini atmislardir. oysa haberin icerigine bakarsak su carpici satirlarla karsilasabiliriz.

    --- alıntı ---
    olympique de marseille,1899 yılında rené montmirail tarafından kurulmuştur. fransa'da en çok kupa sahibi takım olan marsilya'nın 9 fransa ligi, 10 fransa kupası, 2 fransa lig kupası ve 1 şampiyonlar ligi şampiyonluğu bulunmaktadır.

    tarihi başarılarla dolu olan borussia mönchengladbach, özellikle 1970'li yıllarda hem almanya liginde hem de avrupa kupalarında gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettirmiştir. bu köklü kulübün tamamı 1970'li yıllarda kazanılmış olan 5 bundesliga şampiyonluğu, 2 uefa kupası ve 3 tanede almanya kupası (dfb-pokal) şampiyonluğu bulunmaktadır.

    --- alıntı ---

    fenerbahce ile ilgili bilgileri de girseydiniz gavatlar, kim kime rakip olamaz daha net anlasilirdi. daha simdiden marseille ve mönchengladbach bunlara icte ve dista cakinca atacaklari basliklari merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın